jc.

Sitter just nu på JobbCentrum och väntar på att mitt möte med min handläggare ska börja, efter det blir det en liten tur på stan invänta mamma innan vi ska hjälpa Isabelle, storasystern, att flytta :) sen ikväll blir det att bege sig till älsklingen och spendera helgen där <3

bilder från ridningen.

Här kommer lite bilder från ridningen igår :)
Inte världens bästa bilder och jag är inte heller världens bästa ryttare som kan rida as bra och har bra sits osv. Men det är skitasamma, hon och jag trivs iallafall tillsammans och det är huvudsaken!


Dagens låt!


Jessie J - Who You Are.


imorgon..

Imorgon kommer bilderna, orkar inte nörda dator nu..

bästahäst<3

Kom precis hem från stallet, åkte dit direkt efter vi ha varit på stan osv.
Emelie hade en liten lektion samt fotade mig när jag red på banan och DeeDe var underbar, som vanligt! :D
Det kommer komma bilder sen, så får ni se vad jag menar. Även om jag kanske inte är så fotogenisk men hästen! Är helt kääär <3

jc.

Nu börjar jag bli ganska less på dom där filmer vi får titta på här på JobbCentrum. Samma gubbe står bara och pratar om hur hjärnan skickar signaler till kroppen och hur vi gör som vi gör. Ja, det är massa sånt han pratar om.. fattar inget, men vissa saker är rätt intresserat :) är förvånad själv faktiskt. Ska också ta reda på hur jag lägger in bilder från telefon för texter är lite långtråkigt att bara läsa..

tack mamma <3

Tack mamma som skjutsar oss till bussen i det underbara vädret :)<3

vaken

Då är man uppe tidigt igen då, blir möte idag igen. Så blir att ta bussen 7.50, i denna ljuva storm..

JobbCentrum.

Sitter på JobbCentrum (som hjälper mig att söka jobb) och tittar på en film, vad den handlar om vet jag inte ett skit om. Men måste vara här tyvärr.. och det är bara jag, Emelie och en gubbe här, lyckat (y) jaja, blir körskolan sen och plugga lite.

dubbel säng (y)

Fick en dubbel säng i lördags, och jag är verkligen inte van att ha en stor säng så att säga. Haha, blir för mycket plats. Gillar liksom att krypa ihop istället för att breda ut sig, haha. Men det är skönt att ha lite större plats :) Dock så blev mitt rum hur litet som helst nu, men ajja. Är inte där så ofta utan bara på nätterna :)
Och kan tillägga att det fortfarande är skönt att ha rum utan fönster! (y)

musik.

Sitter just nu och klickar runt på Spotify (tack älsklingen som lånar ut (a)) och youtube för lite ny musik, då jag har lyssnat sönder på min musik som jag har på telefon. Och är glad att jag fixade internet på telefonen till slut, eller ja med hjälp av pappa, så kan lyssna på spotify/youtube 24/7 utan problem! eftersom har fixat gratis internet på telefonen också. wiiiee.

Och just nu känner jag ett sug efter ny design men har inga idéer eller bilder, så det sket sig. Men ajja! :)



d2m

Dagens låt.

Dreams2Millions - Känslor om dig



blöööööö.

Jag blir så irriterad på telefoner + inställningar + tele2 + mms + internet .. ja you name it.
får alltså inte mms eller internet att fungera på min telefon. har funkat förut men efter jag bytte simkort så har det slutat fungerat. jag har alla rätta inställningar, men ändå säger tele2 att ; Din telefon stödjer tyvärr inte automatiska inställningar. nehe? då försöker jag med dom manuella inställningar, och funkar dom? Neeeej!

man blir ju nästan lite sur här, så jag skiter i allt det här och sätter mig vid tv;n och surar i fred.
så det så!

Dee Diamond Spot

Underbara häst!  <3


morfar.

Sitter just i soffan och väntar på att mormor och morfar ska komma och hämta upp mig och Emelie. Vi har nå möte i stan halv 9, så nu måste morfar verkligen komma!

Uppe med tuppen..?

Nu är man uppe med tuppen, eller ja, gick upp 9 iallafall :)
Sitter just nu och sminkar mig för ska strax åka till tandläkarn, kl 10.45. Och eftersom vi bor på landet så måste man gå upp lite tidigare för att kunna åka lite tidigare så man hinner dit i tid..
Suck.
Men men, nu är jag klar :) håret ska bara borstas, orkar inte fixa det helt eftersom jag ska ändå till stallet direkt efter! Och ikväll blir det kräftskiva här hemma, woho.

hjälp

har fått ett litet sår på min underläpp :( tror det beror på att jag får i mellan åt torra läppar och då spricker dom, buuuh.

Skulle bara säga det, för nu blir det Idol!!


Godmorgon.

fyra dagar sen jag bloggade sist, men jag har verkligen inte haft nå stor lust att sitta vid datorn :) nu sitter jag en stund för finns inget annat och göra, förutom kela med Sofia som ligger i mitt knä just nu och kurrrar som en tok. aww.
var och red igår eftermiddag efter allt regn hade slutat kommit. och vi tog en uteritt jag och emelie, och jag säger bara; underbara häst! även om vi bara red på vanliga grusvägar så skötte hon sig utmärkt. hon var samlad och fin, både i traven och galoppen. galoppen satt hur fint som helst, lugn och sansad, kunde även galoppera på ett och samma ställe :) det ni! Imorgon blir detn förhoppningsvis en träning på banan och verkligen rida ordentligt :)


upp och röjja..

Ligger just nu i sängen, under täcket, och ska förbereda en skön skönhetsömn.. eller ja, ska iaf sova :) för blir stan tidigt imorgon för ska på lite ärende och så :) så jag säger här och med, godnatt!

hemma på landet, igen.

Nu är man hemma efter ha spenderat helgen hemma hos älsklingen.
Vi har bl.a. tittat på ett antal avsnitt på Heroes, åkt båt, grillat på en ö, gått en antal km, fått magknip, ätit massa god saker, lagat kycklinggryta m.m :)
Lyckad helg så att säga!

Red förresten i torsdag och tvingade faktiskt med älsklingen dit så han fick fota :D Har tyvärr inte bilderna utan ni får nöja er med en som jag skickade över till min telefon från hans telefon. Och ja, det ser helt cp;t ut, men första gången jag red med hackamore och westernsadel utan sporrar på henne. Hon funkar bäst när man använder sporrar men jag vill inte använda det i onödan, men hon gick jätte bra ändå! :)

.

"can you feel the flow?"

Är verkligen sämst på att upptadera, men skita samma. Min blogg, right? :)
Ikväll får vi se vad som händer. Jag, Viktor och Emelie ska snart till Nyköping.
Såååå. Vi hörs!